Revolucija u laserskom označavanju sečenju i gravuri!

334.577 din

Brzo, Efikasno, Profesionalno: ComMarker 100W JPT M7 je mašina koja će transformisati vašu proizvodnju. Sa impresivnom brzinom označavanja do 15000mm/s, ovaj uređaj pruža visokokvalitetne rezultate sa svakim prolazom. Višestruka Funkcionalnost: Ova mašina nije samo za označavanje metala. Sa mogućnošću zavarivanja, dubinskog graviranja, čišćenja metala i sečenja metala, ComMarker 100W JPT M7 je sve što vam treba u jednom uređaju. Kvalitetan i Pouzdan: Sa JPT M7 (Mopa) laserskim izvorom i dvostrukim sočivima od 70mm do 200mm, ova mašina garantuje izuzetnu preciznost i dugovečnost. Uz 2 godine garancije, možete biti sigurni u kvalitet vaše investicije. Sveobuhvatna Podrška: Osim što je opremljen sa svim potrebnim dodacima, ComMarker 100W JPT M7 dolazi sa podrškom za Lightburn i EzCad2 softver, kao i podrškom za rotaciju. Vaša kreativnost nema granica! Ne propustite Priliku: Posetite naš Blog o Proizvodnim Mašinama i iskoristite dodatnih 5% popusta za plaćanje kriptovalutama. Transformišite svoju proizvodnju danas!

Mašine za proizvodnju

ComMarker 100W JPT M7: Revolucija u Laser Markingu!

Učinite Vašu Proizvodnju Efikasnijom i Kreativnijom!

Brzo, Efikasno, Profesionalno: ComMarker 100W JPT M7 je mašina koja će transformisati vašu proizvodnju. Sa impresivnom brzinom označavanja do 15000mm/s, ovaj uređaj pruža visokokvalitetne rezultate sa svakim prolazom.

Višestruka Funkcionalnost: Ova mašina nije samo za označavanje metala. Sa mogućnošću zavarivanja, dubinskog graviranja, čišćenja metala i sečenja metala, ComMarker 100W JPT M7 je sve što vam treba u jednom uređaju.

Kvalitetan i Pouzdan: Sa JPT M7 (Mopa) laserskim izvorom i dvostrukim sočivima od 70mm do 200mm, ova mašina garantuje izuzetnu preciznost i dugovečnost. Uz 2 godine garancije, možete biti sigurni u kvalitet vaše investicije.

Sveobuhvatna Podrška: Osim što je opremljen sa svim potrebnim dodacima, ComMarker 100W JPT M7 dolazi sa podrškom za Lightburn i EzCad2 softver, kao i podrškom za rotaciju. Vaša kreativnost nema granica!

Ne propustite Priliku: Posetite naš Blog o Proizvodnim Mašinama i iskoristite dodatnih 5% popusta za plaćanje kriptovalutama. Transformišite svoju proizvodnju danas!

Ključne Reči: ComMarker, Laser Marking Machine, Laser Engraving Machine, Mopa Laser Welding Machine, Efikasnost, Kvalitet, Višestruka Funkcionalnost

POGLEDAJTE KOLEKCIJU

Коментари